English Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
HPV bloem Go Geo caching Choir NS
Agenda Tochten Nieuws Lied T-shirt

Peeltocht

 
In tegenstelling tot eind april is de evenementen agenda begin april erg leeg. Daar doen we dus iets aan. Op 2 april rijdt BLOEM de peelroute. Dat is een combinatie van de Deurnese Peel-route en de Groote Peel-route. Vertrek om 10:30 bij NS station Deurne. Zoals gewoonlijk is er voor iedereen die zich opgeeft, een routebeschrijving.

Beide Routes sluiten niet precies op elkaar aan, maar indien we bij Neerkant een doorsteek maken, kunnen we er toch een tocht van ongeveer 75 km van maken.

Korte routebeschrijving:
Vanaf het station richting Zeilberg alwaar we de Deurnese Peel-route oppikken. Dan verder richting Griendsveen, Helenaveen, Neerkant. Doorsteek naar de Grootte Peelroute. Vervolgens richting Meijel, Ospel, Asten-Heusden, Asten, Dennendijkse bossen, Neerkantse Bossen. Weer die doorsteek maar dan terug. Deurnese Peel, Zeilberg, station Deurne.
Zowel de Deurnese Peel-route als de Groote Peel-route zijn bewegwijzerd met de bekende zeshoekige ANWB bordjes.

Aardig om even te bezoeken is misschien het Peelmuseumpje "Mijl op Zeven" te Ospel. Ik weet niet of daar op dat moment wat voor de inwendige mens te krijgen is. Anders komt Cafe de Pandoer in Asten-Heusden wel in aanmerking.

Over de kwaliteit van de wegen en fietspaden kan ik nu weinig zeggen. Wat ik van vroeger weet en zoals ik de kaartjes bekijk, moeten het bijna allemaal geasfalteerde landbouwweggetjes zijn.


Zie ook het verslag van deze tocht.


Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

Agenda Tochten Nieuws Lied T-shirt
HPV bloem Go Geo caching Choir NS
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Daily horoscope StatCounter NetStat W3C Validator